Prenses Kate’in Kırmızılı Şovu

Elbise ve takım kombinleriyle sık sık adından söz ettiren Galler Prensesi Kate Middleton, önceki gün devlet ziyareti için eşi Galler Prensi William ile Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ve eşi Kim Keon Hee resmi bir ziyaret için Londra’ya gitti. Ziyaret için kırmızılara bürünen Middleton, güzelliği ve şıklığıyla fırtına estirdi.

Devlet ziyareti için Londra’ya giden Galler Prensesi Kate Middleton, kırmızılar içinde yaptığı kombinle göz kamaştırdı. Kraliyet kurallarına göre diz üstü etek boyu tercih etmemesi gereken Middleton, hem kuralları çiğnedi hem de araçtan inerken bacak dekoltesi verdi.

Dün gerçekleşen karşılama törenine Kate Middleton’ın otomobilden inerken sergilediği bu görüntü damgasını vurdu. Toplum içinde çok dikkatli davranan Kate’in mesajının Camilla’ya olup olmadığı çok konuşuldu.

Kate Kore bayrağının renkleriyle uyumlu, kırmızı kurdele detaylı palto elbisesini bu sefer, pelerinli bir üst ile tamamlamıştı. Baştan aşağı kırmızı seçiminde dikkat çeken bir detay da Londra soğuğunda çorapsız bir tercih yapması ve kusursuz bacakları ile günün en çok konuşulan fotoğraflarını vermesi oldu.
Kraliyet yorumcuları “Kate gelecekteki rolünü çoktan pratik etmeye başladı, “Kraliçe Camilla who?” der gibi, ortamın en dikkat çekici seçimlerini yapması tesadüf değil” yorumlarını yaptı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

istanbul escort